STICHTING HERO 

De wereld van mensen een stukje mooier.

Stichting HERO staat voor mens en dier. Door inzet van de hond bouwen we mensen weer op, zetten we mensen in hun kracht, en laten we mensen weer deelnemen aan de maatschappij. Stichting HERO zorgt voor verbinding en haalt mensen uit sociaal isolement, afgestemd op het individu.

Zaterdag 7 oktober BENEFIET voor Stichting HERO & Sjef

We willen door met ons werk!

Helpt u mee? samen staan we sterk, iedere euro telt!

IBAN: NL22 RABO 0173 9064 00      ten name van: Stichting HERO

Petitie en Tocht naar Den Haag

https://strafvuurwerkzwaarder.petities.nl/ 

De link naar de petitie!

Helaas is de titel veranderd naar straf vuurwerk zwaarder, in plaats van

Ons land weer vuurwerk veilig!

Echter de intentie blijft hetzelfde!

De petitie 
Ons land weer vuurwerk veilig!

Sjef Goldendoodle is overleden door treiteren met (zwaar) vuurwerk. Dit moet stoppen. Door meer bevoegdheden voor de politie. Door strengere, zwaardere straffen. Grip krijgen op misbruik van vuurwerk.

Wij

Alle Nederlanders die door het misbruik van vuurwerk ernstig benadeeld worden.

constateren

Sjef is op 28 juli 2023 de dood ingejaagd door iemand die het leuk vond om te treiteren met zwaar vuurwerk. Dit mag niet langer onbestraft blijven. Het gaat niet alleen om Sjef, het gaat om het asociale gedrag van de ene mens, die kwaad berokkend bij een ander. Of dat nu hulpverleners zijn, politie, brandweer, onschuldige burgers, dierenbezitters, vernielingen, enzovoorts. Dit gedrag moet stoppen. Geef handhavers de mogelijkheden om dit te doen.

en verzoeken

Bij een economisch delict (milieu) moet de politie bevoegdheden krijgen om binnen te treden. Dit is nu niet voor vuurwerk, dit kan toegevoegd worden. Geeft politie de bevoegdheid om wel een auto of huis te doorzoeken op vuurwerk. Tevens moeten de straffen op wat nu verboden is binnen de wet op vuurwerk, vele malen strenger en zwaarder gemaakt worden.

Sjef: 17-03-2023 – †28-07-2023

Sjef, Goldendoodle van 4 maanden oud en 11 dagen. Helaas mocht Sjef niet ouder worden. 
Sjef was in opleiding voor assistentiehond.
Sjef was een uiterst stabiele pup en met een gouden karakter. Sjef was schotvast!
Op vrijdag 28 juli 2023 was er een feestje in de buurt. Om 20.00 uur begonnen ze met vuurwerk af te steken. Na 3 kwartier ben ik daar heen gelopen en heb gevraagd of ze wilden stoppen met vuurwerk afsteken. Het was olie op het vuur, er werd nog meer en zwaarder vuurwerk afgestoken. De politie is ingeschakeld, die kwam uiteindelijk, het is even stil geweest. Om 22.05 uur was het even rustig, Sjef en nog 4 nestbroers en zusje werden uitgelaten aan de achterkant van de boerderij, op een groot veld wat omheind is. Deze plek was zo ver mogelijk weg van het vuurwerk. Helaas, helaas, de dader die het vuurwerk aanstak vond het nodig om ook naar de achterkant te gaan en daar 4 grote zware vuurwerkpotten af te steken. Dat was teveel. Het was al donker, het vuurwerk kleurde de hemel rood, Sjef raakte in paniek, knalde tegen het hek aan, wurmde er zich toen onderdoor. Sjef is in shock en blinde paniek weggerend, helaas de snelweg, de A28 op. Daar is Sjef aangereden en heeft het niet overleefd.  

Benefiet voor Stichting HERO

 

Een donatie aan Stichting HERO is aftrekbaar van de belastingdienst. 

Stichting HERO is een ANBI stichting.

Gegevens: 
ten name van: Stichting HERO
IBAN: NL22 RABO 0173 9064 00

 

 

Indien u een factuur wilt voor uw donatie dan kunt u mailen naar glveneboer@gmail.com  
Graag vermelden wat voor bedrag u heeft gedoneerd. 

Stichting HERO leidt de volgende "soorten" assistentiehonden op: 

Autisme Assistentiehond (in teamtraining)

Epilepsie Assistentiehond (in teamtraining)